top of page

Burun EstetiÄŸi (Rinoplasti)

Burun EstetiÄŸi (Rinoplasti) Nedir?

Burun Estetiği; Burun estetik cerrahi ameliyatları içerisinde günümüzde oldukça fazla yapılmaktadır . Bu operasyonun yapılmasının amacı kişinin yüzüne uygun ve kendisi tarafından beğenilen bir burun yapısına sahip olmasını sağlamaktır. Burun operasyonu öncesi ameliyat olacak kişinin istediği burun yapısını doktorunun yardımı ve tercihlerin karşılaştırılması ile belirlemesi gerekmektedir. Önemli olanın küçük burun değil Burnun yeniden şekillendirilip, kalkıklığın korunması veya değiştirilmesi ve fonksiyonel amaç olmalıdır.


Burun estetiği ameliyatı hem estetik hem de fonksiyonel ihtiyaçlarınızı bir arada karşılamak amacıyla yapılabilir. Rinoplasti operasyonu sırasında burnunuz yüzünüze en uygun şekline getirilirken aynı zamanda burun eğriliği (deviasyon), burun içi etlerinin büyümesi (konka hipertrofisi) gibi nefes alma fonksiyonunuzu olumsuz etkileyen durumlar da ortadan kaldırılabilir.


Burun estetik ameliyatı yapılacak kişilerin çoğunda nefes yolunu kapatan burun içi problemlere de çok sık rastlanır. Alanında uzman doktor olarak estetik operasyon ihtiyacınızı karşılıyor ve hem doğal görünüme sahip hem de fonksiyonlarını sorunsuz şekilde yerine getiren güzel bir buruna sahip olmanızı sağlamaya çalışıyoruz. Operasyon hakkında bilmeniz gereken her türlü detayı sizinle paylaşıyoruz.


.



bottom of page